zile HAVA DURUMU3°C Karla Karışık Yağmur

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ KUTLANDI

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediye personeli kadınların kadınlar gününü karanfil vererek kutladı.
Personelinin kadınlar gününü kutlayan Başkan Vidinel kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğunu belirterek, “kadınlar geleceğin hazırlayıcısı ve güzide mimarlarıdır, onlara en değerli hazinemiz olarak saygıyla ve hürmetle yaklaşmamız en öncelikli manevi sorumluluklarımızı arasında yer almalıdır” dedi. Bilim, siyaset, eğitim, kültür, sanat, spor ve iş dünyasında büyük başarılara imza atarak ülkemizi en iyi şekilde temsil eden kadınlarımızla hepimiz gurur duyuyoruz. Toplumun her kesiminde ve her alanında kadın-erkek el ele beraber gerçekleştireceğimiz değişim, gelişim ve dönüşüm Türkiye’yi yeniden medeniyetlerin merkezi yapacaktır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.