Başkan Sargın’ı Eski Mesai Arkadaşları Ziyaret Etti.

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necati Bice, yönetim kurulu ve meclis üyeleri, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargını makamında ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

6 yıl ticaret ve sanayi odası başkanı olarak görev yapmasının vermiş olduğu tecrübenin çok önemli olduğunu belirten Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, önümüzdeki dönemde Zile Ticaret ve Sanayi Odası’nında destekleriyle güzel işlere imza atacaklarını söyledi.
İçlerinden birinin Zile Belediye Başkanı olmasının kendileri için ayrı bir gurur olduğunu belirten Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necati Bice ise, “31 Mart seçimlerinin Zile’mize, ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Sükunetle yapılan bir seçim sonrasında içimizden biri olan Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Şükrü Sargın bey, Zile Belediye başkanlığını kazanmıştır. 6 yıl başkan yardımcısı olarak beraber çalıştık. Zile’mize yaptığı katkıları ve harcadığı mesaileri biliyorum. Bu mesailer Zile Belediyesi’nde de kat ve kat artarak devam edecektir. Zile’mize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.
Belediye önünde çekilen fotoğrafla ziyaret son buldu.