zile HAVA DURUMU24°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Başkan Vidinel Orucunu Çadırda Açtı

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel Sakiler Mahallesinde kurulan Ramazan çadırında orucunu açtı. Başkan Lütfi Vidinel, iftar öncesi çadır içinde vatandaşlarla sohbet etti.

Zile Hayır Severler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen iftar çadırı her akşam iftar sofrasında yaklaşık bin 500 kişiyi ağırlıyor. Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, iftar çadırında vatandaşlarla birlikte oruç açtı. İftar öncesinde çadıra gelen Başkan tek tek tüm masalarla ilgilendi ve vatandaşlarla sohbet etti.

İftarını iftar çadırında vatandaşlarla birlikte açan Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Ramazanın ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini belirtti. Başkan Vidinel; “Zile Hayır Severler Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği’nin, Ramazan ayı süresince organize ettiği iftar çadırında orucumuzu açtık. Emeğiyle hizmet edenlerden, destek veren hayırsever halkımızdan Allah (C.C.) razı olsun.” dedi.

Haber: Yaşar Erkan İçen