zile HAVA DURUMU

Başkan VİDİNEL’den Emekli Personellere Veda

Zile Belediyesi, emekliye ayrılan iki personel için tören düzenledi.

Duygusal anların yaşandığı törende emekliye ayrılan personellere Belediye Başkanı Lütfi Vidinel altın ve kahve fincan seti hediye etti. Törende bir konuşma yapan Başkan Vidinel, “Belediyemize uzun yıllar hizmet ettiniz. Bu yıllar içerisinde mutlaka iyi ve kötü günler geçirmiş olabilirsiniz. Sizlerden yapmış olduğunuz bu hizmetlerden dolayı hakkınızı helal etmenizi diliyorum. Belediyemizin her zaman için kapıları sizlere açıktır. ” dedi.

Törende emekliye ayrılan personellere ikramiye çekleri takdim edildi. Emekliye ayrılan personel Sami Ayten ve Abdullah Hikmet Yılmaz“ Zamanın nasıl geçtiğini anlayamadıklarını söylerken Belediye Başkanı’nın kendileri için yapmış olduğu bu tören dolayısıyla çok memnun kaldıklarını ”söyledi.