Başkan Vidinel’den Kadir Gecesi Kutlama Mesajı

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel mesajında; Mübarek Ramazan ayı ile birlikte üç ayların sonuna yaklaşmış bulunuyoruz. Üç aylar Ramazan ayı içerisinde yer alan, mükâfatların sınırsız olarak verildiği, kalplerimizin, duygu ve davranışlarımızın her türlü kötülükten arındığı, aramızdaki sevginin hepimizi kucaklaması için yeni adımlar atma imkanı bulduğumuz Kadir Gecesini idrak etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün insanlık için hidayet rehberi olan Kur’an-ı Kerim’in bu gecede indirilmeye başlanmış olması, Kadir Gecesi’ni diğer bütün zaman dilimlerinden üstün kılan özelliğidir.
Bu mübarek kadir gecesinin vatanımıza, milletimize, ülkemizin bölünmez bütünlüğüne Türk İslam alemine hayırlar getirmesini Cenabı Allah’tan niyaz ederim. Bu vesile ile tüm hemşerilerimin Kadir Gecesini en kalbi duygularımla kutlar saygı ve sevgilerimi sunarım.