zile HAVA DURUMU6°C Çok Bulutlu

Başkanımız Sayın Lütfi VİDİNEL’in Kurban Bayramı Mesajı

Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutladığımız Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa huzur getirmesini temenni ediyorum.

Hiç kuşkusuz dayanışma ve yardımlaşma ve böylesi özel günlerde doruğa çıkan kardeşlik duygumuz, millet olarak en büyük gücümüzdür.

Ülkemiz, büyük hedefler ve aydınlık bir geleceğin peşindedir.

Yüce dinimizin de bir gereği olarak sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duyguları içerisinde, daha mutlu, daha huzurlu, daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşacağımıza inancım tamdır.

Bu vesileyle tüm ülkemizin ve Zileli Hemşerilerimin mübarek Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

LÜTFİ VİDİNEL

BELEDİYE BAŞKANI