zile HAVA DURUMU4°C Kar Yağışlı

Belediye Personeline Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri

Zile Belediyesi’nde çalışan personele yönelik Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Semineri düzenlendi.

Zile Belediyesi toplantı salonunda  İş Güvenliği Uzmanı ve iş yeri hemşiresi tarafından  işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı sağlamak. İş kazalarını ve meslek hastalıklarını azaltmak, çalışanları yasal hak ve sorumlulukları hakkında bilgilendirmek, çalışanların karşı karşıya bulundukları mesleki riskler ile bu risklere karşı alınması gereken tedbirleri öğretmek, iş sağlığı ve güvenliği bilinci oluşturarak uygun davranış kazandırmak konuları anlatıldı.

Çalışanların iş kazalarında yaralılara ilkyardım nasıl yapılmalı, ilkyardımın önemi ve yapılması gereken konular hakkında bilgi verdi.

Seminer sonunda açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel. Sizin can güvenliğiniz, sağlığınız yapacağınız işlerden çok daha önemli. Kendinizi tehdit eden bir takım problemlere karşı bilgili, donanımlı olarak kendinizi koruyacak hale gelmelisiniz. Bizler Zile Belediyesi olarak bu tür eğitimleri çok önemsiyoruz ve bu tür eğitimlerimiz devam edecektir dedi.

Seminer sonunda katılımcılara İş Sağlığı ve Güvenliği Katılım Sertifikası verildi.