zile HAVA DURUMU27°C Çok Bulutlu

Belediyede 27 yıldır çalışan personel emekli oldu

Zile Belediyesinde 27 yıldır Fen İşlerinde operatör olarak çalışan Zafer Sayar emekli oldu.

Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, 10 yıl birlikte çalıştığı personelinden memnun olduğunu belirterek, “Yaklaşık 27 yıldır belediyemizde çalışmakta olan Zafer Sayar kardeşimiz emekli oluyor. Kendisini gönülden tebrik ediyorum. Bu süre içerisinde mutlaka zor günlerimiz, güzel günlerimiz olmuştur. Ben kurumum adına varsa hakkımızı helal ediyorum. Kendisi de inşallah bize hakkını helal eder. Bundan sonraki hayatında ailesi ile birlikte sağlıklı, hayırlı uzun bir ömür diliyorum. 27 yıl belediyede hizmet etmek, çalışmak kolay bir hadise değil. Büyük sabır, özveri, gayret istiyor. Bir taraftan halkın beklentileri, bir taraftan idarenin yapmak istediği işler. Sonuçta idare, belediye başkanı, çalışanlar, müdürler hepimiz bir bütünün parçasıyız. Dışarıda halkımız olmasa, hiç birimize burada iş yok. Burası hem bir rızık kapısı, hem hizmet etme alanı. Zafer kardeşimizle yaklaşık 10 yıldır çalışıyoruz. Kendisinden memnunuz. Verilen görevleri layıkıyla yerine getirmiştir. Belediyenin kapısı, makamın kapısı her zaman kendisine açıktır.” şeklinde konuşurken, emekli olan Sayar, “27 yıldır Fen İşlerinde operatör olarak çalışmaktayım. İşimden memnunum. Başkanımızdan Allah razı olsun. İnsanlığı her şeyden üstündür. Böyle bir belediye başkanıyla çalışmak isterdim ama imkanlar el vermediğinden dolayı emekli olmak istedim. Başkanıma teşekkür ederim.” dedi.

Haber: Yaşar Erkan İçen