zile HAVA DURUMU3°C Karla Karışık Yağmur

Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye Doğalgaz Hattının Döşeme İhalesi Yapıldı

İlçe ve bölge sanayicilerine hitap eden Zile Organize Sanayi Bölgesi 12km doğalgaz yapım ihalesi ile yatırımcılara büyük bir cazibe merkezi haline getiriliyor. BOTAŞ’ın gerçekleştirdiği Zile Organize Sanayi Bölgesine doğalgaz hattının döşeme işi ihalesi yapıldı. İhaleyi İKSA İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi aldı.
Konu hakkında açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “ilçemiz ekonomisini ayağa kaldıracak olan Zile Organize Sanayi Bölgesinin doğalgaz yapım işi ile birlikte tüm alt yapı sorunlarını çözmüş oluyoruz. Organize Sanayi Bölgesi (OSB)’ye doğalgaz hattının döşeme işlemlerinin ihalesi BOTAŞ tarafından yapıldı. İhaleyi alan firma İKSA İnşaat Ticaret ve Sanayi Anonim Şirketi Genel Müdürü Süleyman Kahyaoğlu ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Güzel ile 4 milyon TL bedelli, 12 km doğalgaz hattının Organize Sanayi Bölgesine getirilmesi konusunda görüşme ve proje uygulama sahasında çalışma yaptık. 5 yıl süren talep, yatırım programı, proje, finansman, uygulama aşamaları tamamlandı.
Organize sanayi bölgemizde, yatırımcıya büyük teşvik oldu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımıza, Milletvekillerimize, AK Parti İl ve İlçe Teşkilatımıza Teşekkürlerimi sunuyorum Zile’mize hayırlı olsun” dedi.