zile HAVA DURUMU15°C Yağışlı

TOKAT KATI ATIK BİRLİĞİ TOPLANTISI ZİLE DE YAPILDI

Tokat, Turhal, Zile ve Pazar belediyeleri tarafından kurulan Katı Atık Yönetim Birliği Ocak Ayı toplantısı Zile Belediyesinde yapıldı. Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’in ev sahipliği yaptığı toplantıya Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve Pazar Belediye Başkanı Şerafettin  Pervanlar katıldı.

Katı Atıkların düzenli depolanması amacıyla Tokat, Turhal, Zile ve Pazar belediyeleri tarafından 2012 yılında Turhal – Kuşoturağı mevkiinde hayata geçirilen tesisin çalışmaları hakkında oluşturulan gündemle toplanan belediye başkanları toplantının ardından Zile’nin tarihi ve turistik yerlerini gezerek Zile Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceledi.