Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçerin Zile Ziyareti

Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer ilçemiz esnaflarını ziyaret etti. İlk olarak Ak Parti İlçe Başkanlığına gelen Tokat Milletvekili Celil Göçer burada partililerle bir araya geldi. Daha sonra Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Ak Parti İlçe Başkanı Akif Seçkin, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve partililerle birlikte ilçe esnaflarını ziyaret ederek ramazan ayının hayırlı ve bereketli olmasını diledi. Esnaf ziyaretlerinin ardından ilçede yapılan projeler hakkında Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’ den bilgiler aldı.
Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “İlçe turizm potansiyelinin artırılması, sahip olunan Zile’ye özgü mimarinin korunarak yaşatılması amacıyla belediyemiz tarafından başlatılan Amasya caddesi sokak saglıklaştırılması projesi ilçe adına büyük bir hayaldi bunu gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yine ilçemize özgü yöresel ürünlerin satışının yapılacağı çarşı park projemizin ihalesini gerçekleştiriyoruz.10 adet mahallemize semt sahası yapılması konusunda yer tespiti yaparak bu yıl içerisinde gerçekleştiriyoruz. İlçemizin içme suyu ihtiyacının karşılanması amacıyla Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından yapımına başlanan dere boğazı içme suyu barajı inşaatı büyük ölçüde tamamlandı. Bu yıl içerisinde devam eden projelerimizin sonuna varacağız” dedi.
Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer yapılan çalışmalardan büyük bir memnuniyet duyarak Zile’de çok güzel şeyler oluyor. İlçenin mimari yapısı ile birlikte ekonomik ve sosyal düzeyinde olumlu gelişmeler olacağını ümit ediyorum ilçemize ve memleketimize hayırlı olmasını diliyorum.