zile HAVA DURUMU15°C Yağışlı

TRT HABER

Yardım mağazasının büyük ilgi gördüğünü belirten Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, “Biliyoruz ki insanlara en hayırlısı, insanlara hizmet edendir. Yine biliyoruz ki komşusu açken tok yatan bizden değildir. Komşumuz kim olursa olsun. Eğer bir sorunu varsa paylaşmamız gerekir. Zile Belediyesi olarak bu güzel projeyi ortaya koymanın mutluluğunu yaşıyoruz. Evlerde giymediğimiz giysilerimiz, temiz, ütülü ve askılı alıyoruz. Veya eşyaları alıyoruz. İhtiyaç sahiplerine kimliğine bakmadan, ihtiyacı kadar alsın diyoruz. Çok sayıda eşya geliyor. Yine aynı şekilde de ihtiyaç sahiplerine veriyoruz. Bol bol dua alıyoruz. Toplumda huzurlu bir ortam için, sosyal barış adına çok önemsiyoruz. Katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber: Yaşar Erkan İçen