Türkiye 1.sini Başkan Vidinel Altınla Ödüllendirdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Gençlik merkezleri arası “Vatan Sevgisi” temalı şiir okuma yarışmasında “Ey Vatan” isimli şiiri okuyarak önce Tokat il birinciliğini, ardından Samsun’da Karadeniz bölge finalinde Karadeniz bölge birinciliğini ve 16 Mayıs 2017 tarihinde de Ankara’da yapılan Türkiye finalinde Türkiye birinciliğini elde etti.
Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Koç, Dinçerler 75. Yıl Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali’nin de katıldığı programda Türkiye birinciliğini Zile’ye getiren öğrenciyi dinledi.
Programda konuşma yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel;Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlemiş olduğu vatan sevgisi temalı şiir yarışmasında 1. olarak bizi gururlandıran Talha Alperen Bozak’ı tebrik eder başarılarının devamını dilerim .
Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, okul yönetimini, öğrenciyi yarışmaya hazırlayan Edebiyat Öğretmeni Yakup Koç’u ve Türkiye birinciliğini elde eden Talha Alperen Bozak’ı tebrik ederek öğrenciyi altınla ödüllendirdi.