zile HAVA DURUMU

Türkiye Proje Birincisi Ekibe Ödül

İlçe belediyeleri arasında Türkiye Birinciliği ödülüne layık görülen projenin hazırlanmasında emeği geçen proje ekibine ödül yağdı.

Ak Parti yerel yönetim proje yarışmasında belediyelerin kent ekonomilerine katkıları  Kategorisinde 884 belediye içinde Türkiye Birincisi olan “Geçmişi Geleceğe Taşıyan Şehir Zile” isimli proji hazırlayan ekibe Başkan Lütfi Vidinel ve Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Koç tarafından plaket ve teşekkür belgesi takdim etti.

Proje ekibinde bulunan Zile Belediyesi Kültür  Müdürü Necmettin Eryılmaz, Çevre Mühendisi Ayşegül Polattimur, Destek Hizmetleri Müdürü A. Durmuş Doğan, Ziraat Mühendisi Fikret Eşat, Basın Yayın Sorumluları Yaşar Erkan İçen ve Engin Günfer’e  plaket takdimi yapıldı.

Törende konuşma yapan Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan büyük bir şerefle ödülümüzü aldık. Projemize büyük emek veren proje ekibimize teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu projenin gerçekleşmesi ile eski zile tabir ettiğimiz 18 mahalle ve 3800 tarihi konağın bulunduğu SİT  alanı restore edilerek ayağa kalkacak.anadolunun ortasında yeni bir Safranbolu doğuyor.Projemizle birlikte ilçede kültür truzim hareketleri başladı dedi.”
geçen hafta ankarada To da yapılan törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel birincilik ödülünü takdim etti.