Zabıta Ekipleri Bayram Öncesi Denetimleri Sıklaştırdı

Zile Belediyesi zabıta ekipleri ve İlçe Sağlık Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileriyle birlikte kurban bayramı öncesi denetimlerini sıklaştırdı

Zile Belediyesi zabıta ekipleri ve İlçe Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileriyle birlikte ilçede bulunan ekmek ve pide fırınları, yöresel ürün pazarında satılan süt ve süt ürünlerinin yerleri tek tek kontrolleri yapıldı. Sağlık ve hijyen kurallarına uyulması, halkın sağlığının korunması konusunda  esnaflara uyarı niteliğindeki  denetimlerini zabıta ekipleri artırdı.

Zabıta Müdürü Metin Günfer “İlçede bulunan ekmek ve pide fırınları, yöresel ürün pazarında satılan süt ve süt ürünlerinin yerleri tek tek kontrolleri yapıldığını belirten Günfer yapmış olduğumuz bu denetimlerin hepsi vatandaşlarımızın sağlığının korunması hijyenik ortamda alışveriş yapmaları içindir. Ayrıca yaklaşan kurban bayramında halkımızın rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için bu tür denetimlerimiz aralıksız olarak devam edecektir. Vatandaşlarımız her türlü şikâyetlerini Alo Zabıta 153 nolu telefona bildirmelerini rica ederiz” dedi.