zile HAVA DURUMU24°C Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel’den TGRT Habere Röpörtaj

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel TGRT Habere ilçeye yapılan yatırımlar ve gündeme dair açıklamalarda bulundu.
TGRT Habere açıklamada bulunan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “ilçemizin alt yapı sorunları ile birlikte tarihi ve kültürel değerlerin korunup yaşatılması noktasında gece gündüz demeden halkımıza hizmet etme gayretindeyiz. Belediyeciliği bir takım anlayışı içerisinde ele alarak ilçemiz sorunlarını çözüyoruz. Sivil toplum örgütleri, mahalle muhtarları ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek yapacağımız çalışmalara yön vermekteyiz. İlçemiz Cumhuriyet tarihinden bu tarafa almadığı hizmetleri AK Parti yönetimi ile bu dönemde aldı. Yaptığımız çalışmalarda halkımızın memnuniyetini görmek bizleri daha da gayretli çalışmaya teşvik etmektedir. Şuanda Şanlı Türk Ordusu Ülkemizin bekası milletimizin huzuru için Afrin de büyük bir mücadele vermektedir. Tüm halkımızla birlikte askerlerimizin yanındayız. Umuyorum ki büyük bir zaferle ordumuz operasyonunu tamamlayarak hem ülkemize hem de bölgemize barışı egemen kılacaktır. Allah askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.