Zile Belediyesi Asfalt Çalışması Hızla Devam Ediyor

Zile Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından başlatılan asfalt çalışması gece gündüz demeden aralıksız devam ediyor.

İlçemiz Bahçeli Evler Mahallesi Gazi ve Aydınlık sokakta başlayan asfalt çalışması tamamlandı. Ayrıca asfalt çalışması öncesi içme suyu, kanalizasyon ve kaldırım çalışmaları da asfalt öncesi giderilmektedir.

Konu hakkında açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi VİDİNEL ”İlçemizde doğalgaz çalışmasının başlamasından bugüne kadar muhtelif cadde ve sokaklarda bulunan asfalt yollarımızda yer yer bozulmalar meydana gelmişti. Ayrıca kış ayından bu tarafa tahrip olan bozulan yolların yenilenmesi çalışmalarımız gece gündüz demeden aralıksız devam etmektedir. Bizler bir taraftan bozulan yolları yapıyor bir taraftan da asfalt atılmadan önce altyapı sorunlarını çözüyoruz. Yapılan bu çalışmalar halkımıza hayırlı olsun” dedi.