zile HAVA DURUMU4°C Kar Yağışlı

Zile Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Çalışmaları Devam Ediyor

Zile Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından ilçemizde yer alan park, bahçe ve orta refüjlerin bakım ve temizliği yoğun bir şekilde devam etmekte Zile Belediyesi bir taraftan ilçemize yakışır modern park alanları açarak halkımızın hizmetine sunarak bir taraftan da mevcut park alanları bakım ve temizleme çalışmaları hızla devam etmekte.

Konu hakkında açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “ilçemiz yeşili ve doğal güzellikleriyle ülkemizin nadir yerlerinden bir tanesi. Park ve bahçelerimiz yeşil görünümüyle halkımızın büyük bir beğenisini kazanmakta bir taraftan şehrimizin ihtiyaç duyduğu alanlarda modern görüntüsüyle yeni park alanları inşa ederken bir taraftan da mevcut park bahçe ve orta refüjlerin bakım ve temizleme çalışmalarını yapıyoruz halkımızın da ilçemizin bu güzelliklerine katkı sunması amacıyla bahçe ve balkon yarışması başlattık. Bu yıl içerisinde gerek doğal alanlarımız gerekse bahçe ve balkonlarımız yemyeşil, rengârenk bir görünüm kazanacaktır” dedi.