zile HAVA DURUMU6°C Çok Bulutlu

Zile Belediyesi Semt Sahaları Projesini Hayata Geçiriyor

Zile Belediyesi tarafından çocuk ve gençlerimizin daha sağlıklı ortamlarda spor aktivitelerini gerçekleştirmeleri için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Zile Belediyesi ve Spor Toto Teşkilat Başkanlığı katkılarıyla yapılmaya başlanan semt sahaları okullarımızda ve mahallelerimizdeki çocuklarımız ve gençlerimiz için güzel bir sosyal donatı alanı olarak kullanılacak..

Okul ve mahallelerimizde çok amaçlı semt sahası inşa edilmesi için startı verilen çalışmalarda, içerisinde basketbol ve  voleybol gibi spor aktivitelerin yapılabileceği donanımlı sahalar yapılıyor.

Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, eğitim alanında donanımlı ve güvenli ortamlar oluşturmaya çalıştıklarını söyledi. Daha önce birçok okulda ve mahallede çocukların spor aktivitelerini gerçekleştirecek alanların olmadığını anımsatan Vidinel, “Okullarımızı tam donanımlı eğitim yuvaları haline getirmek istiyoruz. Bu anlamda geleceğimizin yarınları olan çocuklarımızın sosyal ve sportif faaliyetlerini daha iyi koşullarda yerine getirmesi için hem mahalle, hem de okullarımızda çalışmalarımıza başladık. Şimdilik 10 bölgemizde çalışmalarımız başladı. İlerleyen zamanlarda gerekli gördüğümüz diğer bölgelerimizde de benzer çalışmalarımızı yürüteceğiz. Şimdiden çocuklarımıza hayırlı olsun. Desteklerinden dolayı Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer’e teşekkür ederim” şeklinde konuştu.