zile HAVA DURUMU22°C Mevzi Sağanak

ZİLE BELEDİYESİ’NDEN KURUM İÇİ EĞİTİM ÇALIŞMALARI

Zile Belediyesi kurumsal kapasitenin arttırılması, vatandaşa kaliteli hizmet verilmesi amacıyla 2017 yılı içerisinde 17 adet eğitim çalışması yapıldı.

Zile Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Birimi tarafından Çevre ve Geri Dönüşüm konulu toplam 20 ye yakın  eğitim çalışması yapılırken Ar-Ge Birimi tarafından çalışanlara temel iş güvenliği ve iş sağlığı konularında 7 adet eğitim yapıldı. Yapılan eğitimlere belediye personelleri ile birlikte çeşitli kurum ve kuruluş çalışanları ve yöneticileri de katıldı.

Yapılan eğitim çalışmaları hakkında bilgi veren Zile Belediye Başkanı Lütfi VİDİNEL “kurumsal kapasitenin arttırılması, vatandaşa daha kaliteli hizmet verilmesi amacıyla yapılan eğitim çalışmalarını çok önemsiyoruz.