zile HAVA DURUMU21°C Kuvvetli Sağanak

ZİLE TOKİ KONUTLARI HIZLA YÜKSELİYOR

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Zile’de 3. Etap

437 Toki konutunun inşaat çalışmaları devam ediyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından Zile’de yapımına başlanan 437 konut inşaatları hızla yükseliyor.

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi TOKİ tarafından ilçemizde bahçeli evler mahallesinde 3. Etap TOKİ konutları yapımı hızla devam ediyor.3. etap TOKİ konutları yapımı hakkında bilgi veren zile belediye başkanı Lütfi Vidinel sosyal belediyecilik anlayışıyla halkımızın konut ihtiyacının karşılanması için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) desteği ile ilçemize 2 etap konut yapımını başarıyla tamamlayıp hak sahiplerine vermenin mutluluğunu yaşadık. Halkımızdan gelen yoğun talep üzerine ilçemiz bahçeli evler Mahallesinde 3. Etap TOKİ konutlarının yapımına başladık inşaat yapım işi hızla devam etmektedir. İnşallah öngörülen sürede konut yapımları tamamlanarak hak sahiplerine teslim etmenin mutluluğunu yaşayacağız. İlçemize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum.