Zile’de 19 Mayıs Bayramı Kutlaması

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı İlçe Hasan Sevinç kapalı spor salonunda kutlandı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamasına İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, İlçe Garnizon Komutanı Hüseyin Direk, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Öcal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adnan Bayraktar, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Adnan Bayraktar günün anlam ve önemine belirten konuşma yaptı. Program Müzik eğlencesi, şiirlerin okunması, Tekvando, Zile Belediye spor güreş takımı ve Halk oyunları gösterileri ile devam etti. 2016- 2017 eğitim öğretim döneminde okullar arası sportif faaliyetlerde Türkiye birinciliği, üçüncülüğü, dördüncülüğü, yedinciliği, il ve ilçe’ de dereceye giren öğrencilere madalya ve kupaların verilmesiyle sona erdi.