zile HAVA DURUMU7°C Kar Yağışlı

ZİLE’DE 2017 YILINDA 304 ÇİFT EVET DEDİ

Zile Belediyesi evlendirme memurluğu 2017 yılı içerisinde 304 çiftin nikâhını kıydı.

Zile Belediyesi evlendirme memuru Fikret Eşat 01 Ocak 2017 ile 31 Aralık 2017 tarihleri arasında 304 çiftin nikâhlarını kıydıklarını ayrıca 3 adette başka illerde nikâh kıyılabilmesi için evlenme izin belgesi verildiğini belirtti.

Konu hakkında açıklama yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “ 2018 yılı itibariyle belediyemize ait yeni nikah salonumuzu halkımızın hizmetine sunmanın gururunu yaşıyoruz. Yeni nikah salonumuz daha konforlu ve modern dizaynıyla halkımızın beğenisini kazanacağını umut ediyorum. Nikahı kıyılan tüm çiftlerimizi tebrik eder, mutlu mesut yaşamalarını Cenabı Allah’tan temenni ederim” dedi.