zile HAVA DURUMU6°C Çok Bulutlu

Zile’de Cumhuriyet Bayramı 94.Yılı Coşkusu

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94.yılı Zile Hasan Sevinç Kapalı Spor salonunda kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Zile Hasan Sevinç Kapalı Spor salonunda kutlama törenine İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, , İlçe Jandarma  Komutanı Yüzbaşı Erhan Arslan, Cumhuriyet Başsavcısı Abdüsselam Esen, İlçe Emniyet Müdürü Fatih Öcal, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Güzel,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Küçükali, Daire amirleri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan Cumhuriyet Bayramı kutlama programı İlçe Kaymakamı Adnan Tezcan, Belediye Başkanı Lütfi Vidinel tarafından öğrencilerin ve halkın bayramını kutladı. Kaymakam Adnan Tezcan günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra öğrenciler tarafından şiirler okundu. Okulların ve Zile Belediyesi güreş ve tekvando takımı tarafından gösteriler yapıldı. Cumhuriyet Bayramı kutlama töreni geçit töreniyle sona erdi.