zile HAVA DURUMU35°C Az Bulutlu

Zile’de Doğalgaz Çalışmaları Devam Ediyor

Aksa Doğalgaz firması Zile’de doğalgaz altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İlçemizde doğalgaz çalışması yapan Aksa Doğalgaz firması Minarei Sağır ve Zincirli Süfla mahallelerinde doğalgaz altyapı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “şehir merkezimizde doğalgaz çalışmaları hızla devam etmekte. Yakın bir süre içerisinde şehrimizin % 80 ‘ den fazlasına doğalgaz verilecek. Aksa Doğalgaz firma yetkilileri belli bir plan dahilinde büyük bir hızla çalışmalarına devam ediyor. Bizler de doğalgaz boru döşemesinden dolayı bozulmuş olan yollar ile yan servis bağlantılarıyla birlikte bozulmuş olan yolları yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Kurban Bayramı’na kadar çalışmalarımızı tamamlamış olacağız. Bu yılın sonuna kadarda bozulmuş olan yolların tamamını yapmış olacağız “ dedi.