Zile’de Kara Kuzu Göleti Temel Atma Töreni Yapıldı

Zile Kara Kuzu köyü gölet temel atma töreni Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Sayın Mustafa Ataş’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Kara kuzu köyünün tarımsal arazilerinin sulanması amacıyla Tokat Valiliği İl Özel İdaresi tarafından yapımına başlanan Gölet’in temel atma  törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Sayın Mustafa ataş, Tokat Valimiz Dr. Ömer Toraman, İstanbul Milletvekili Harun karaca, Tokat Milletvekili Prof. Dr. Celil Göçer, Milli Savunma Komisyon Başkanı Tokat Milletvekili Yusuf Beyazıt, Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, AK PARTİ Tokat İl Başkanı Metin Polat, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Niksar Belediye Başkanı Özdilek Özcan, İl Genel Meclis Başkanı Adem Dizer, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Gökçe, Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel, Zile İlçe Başkanı Akif Seçkin, Zile Kaymakamı Adnan Tezcan, İl Genel Meclis Üyeleri Kenan Can, Haydar Yağan, İş adamı Ramiz Karaca, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, siyasi partilerin ve STK temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Zile Turhal yolu üzerinde yapımı tamamlanan Hacı Halit Güzel camiinin açılışında protokol ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla yapıldı.