zile HAVA DURUMU17°C Sisli

Zile’de Tümgeneral Aydoğan AYDIN ve Tüm Şehitlerimiz Anısına Program Düzenlendi.

Zile Belediyesi tarafından Dinçerler Caddesi üzerinde organize edilen ramazan etkinlik alanında yapılan programlar ilçe halkı tarafından büyük bir beğeniyle izleniyor.
Ramazan etkinlik alanında Cuma ve Cumartesi günü yapılan programlara ilçe halkı yoğun bir ilgi göstererek etkinlik alanını doldurmakta. Semazen gösterileri ile ilahi dinletisi yapan sanatçılar Fatih Yardım ve Hakan Çolak aziz şehitlerimizin hatırasına program gerçekleştirdi.
Helikopter kazasında hayatını kaybeden hemşerimiz Tümgeneral Aydoğan aydın ile din ve vatan uğruna şehit olan tüm aziz şehitlerimiz anısına yapılan program dua ile başladı. Semazen gösterisi ve ilahi dinletisiyle program devam etti. Programın başında Fatih Yardım tarafından seslendirilen ‘’Şehitler Ölmez’’ ilahisi ramazan etkinlik alanını dolduran vatandaşlar tarafından büyük bir duygusal içtenlikle hep birlikte okundu. Pazar günü yapılan programda sahne alan Hakan Çolak tarafından ilahi dinletisi ve semazen gösterisinin ardından milli duygularımıza hitap eden parçalar vatandaş tarafından büyük bir beğeniyle dinlendi.
Program öncesinde bir konuşma yapan Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel “Din ve vatan uğruna şehit olan tüm şehitlerimize Allahtan rahmet ve mağfiret diliyorum. Bu vatan için gözünü kırpmadan canını seve seve veren aziz şehitlerimizin sayesinde umuyorum ki ay yıldızlı al bayrağımızın altında sonsuza dek bu millet huzur içinde yaşayacaktır. Şu birlik ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz müddetçe devletimiz ve milletimiz emperyalist güçlere ve yerli iş birlikçilerine rağmen bir bütün olarak yaşayacak ve bölünmeyecektir’’ dedi.

TÜM ŞEHİTLERİMİZ ANISINA PROGRAM