Zile’de Yeni Dönemin İlk Meclis Toplantısı Yapıldı

31 Mart mahalli idareler seçimlerinde Zile Belediye Başkanı seçilen Şükrü Sargın başkanlığında ilk meclis toplantısı, Zile Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

2019-2024 dönemi ilk meclis toplantısı; 15 Temmuz Demokrasi Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumun ardından Zile Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Şükrü Sargın yeni meclis üyelerine görevlerinde başarılar dileyerek; ”Meclis toplantımızda alacağımız kararların vatanımıza, milletimize ve ilçenize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

2019-2024 dönemin meclis üyeleri;

Cumhuriyet Halk Partisi: Muammer Özaçık, Sami Belge, Ali Eryılmaz, Bülent İleri, Sefa Hekimhan, İbrahim Ceylan, Murat Eser,

AK Parti: Mehmet Kağızman, Nimet Akbıyık Osma, Mehmet Erçelik, Ömüray Taştan,

Milliyetçi Hareket Partisi: Gökhan Çakar, Fadime Atilla, Yılmaz Gezgin, Nazmi Altaş.