zile HAVA DURUMU13°C Çok Bulutlu

Zile’de Yerel Buluşmalar İstişare Toplantısı Yapıldı

Zile Belediyesi öğretmen evi toplantı salonunda Ak Parti ilçe Başkanı Yusuf Güzel, siyasi parti teşkilatları,  ilçe kanaat önderleri, ilçe protokolü, köy ve ilçe muhtarları, kurum ve kuruluş yöneticileri, sivil toplum örgütü yönetici ve üyeleri ile ilçe halkının katılımıyla “yerel buluşmalar istişare toplantısı” yapıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel yaptı. Konuşmasında Başkan Vidinel “Dün Çanakkale de olduğu gibi bugünde vatanımızın ve milletimizin bekası için bayrağımız inmesin ezanımız dinmesin diye canını seve seve feda eden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet yaralı gazilerimize acil şifalar diliyor, hepsini saygıyla ve minnetle anıyorum. Bizlerde bu vatan ve millet için canımızı seve seve feda etmeye hazırız. Dünde ilçemize Afrin’den yaralı bir gazimiz geldi. Gazimiz Serkan Özen kardeşimize Allahtan acil şifalar diliyorum. Bizlerde yerelde ilçemizin bulunduğu yerden çok dan hak ettiği iyi yerlere gelmesi için hep beraber el birliği gönül birliği ile gece gündüz demeden çalışıyoruz. Çalışmalarımıza büyük bir destek veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız, Milletvekillerimize, ilçe teşkilatımıza sivil toplum örgütlerine köy ve ilçe muhtarlarımıza kısaca ilçemizde taş üstünde taş koyan herkese şükranlarımı sunuyorum. Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kendimize üç temel hedef belirledik bunlardan ilki ilçemizin alt yapı ve yatırımlarının yerine getirilmesi, ikincisi tarihi ve kültürel değerlerimizin korunarak yaşatılması ve ülke turizmine kazandırılmasıdır. Halkla buluşan sosyal bir belediyecilik anlayışıyla halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetlerin yerine getirilmesidir. Allaha çok şükür bu hedeflerimize ulaşmanın mutluluğunu hep beraber yaşıyoruz. Masaların üzerinde bulunan anket formundan dilediğiniz gibi, öneri ve isteklerinizi eleştiri ve beğenilerinizi özgürce ifade edebilirsiniz. Yazacağınız her bir beğeni ve eleştiri ilçemizin daha iyi yerlere gelmesine ışık tutacağından hiç şüpheniz olmasın” dedi.Program Başkan Vidinel’in sinevizyon eşliğinde yaklaşık kırk beş dakika süren yapılan hizmet ve yatırımların tanıtımıyla sona erdi.